Menu

Aluminium ramen en deuren

Aluminium buitenschrijnwerk heeft vele voordelen. Aluminium biedt een zeer goede isolatie, kan iedere constructie feilloos aan, heeft een zeer slank uitzicht, is sterk en robuust, en biedt oneindig veel kleurcombinaties. Onze aluminium ramen hebben uitstekende thermische en akoestische isolatiewaarden. Wij staan zelf in voor het vervaardigen van de aluminium ramen en deuren.

Vaak treft men alleen strakke en moderne aluminium profielen op de markt aan, echter niet bij DV-tec !

Wij vinden het belangrijk om voor iedere bouwstijl een oplossing aan te bieden. Modern, strak of rustiek, bij DV-tec vind je maar liefst vijf profielseries, waarvan twee profielreeksen zelf ontworpen zijn (SOFTline© en RETROline©).


Esthetiek

De mogelijkheden met ramen en deuren in aluminium zijn enorm waardoor het geschikt is voor iedere bouwstijl: zowel bij de hedendaagse moderne bouwstijl als bij een iets klassiekere architectuur. 
Voor iedere bouwstijl hebben wij een profielreeks: rustiek, strak , modern, hedendaags, u zegt het maar.

STREAMline:  Minimalistische vormgeving met verborgen vleugel

CLASSICline: Strak en modern

SOFTline:       Hedendaagse vormgeving met karakter

RETROline:    Absolute klasse voor rustiekere stijlen

FERROline:    Authentiek uitzicht in een modern jasje

Omdat we esthetiek belangrijk vinden plaatsen wij standaard verdektliggend raambeslag. Hierdoor zie je enkel de raamkruk maar niet meer de scharnieren.

Comfort

Onze aluminium raamprofielen zijn van topkwaliteit en uw buitenschrijnwerk wordt vervaardigd met liefde voor het vak. Door onze vakkennis en het gebruik van de allerlaatste technologieën kunnen wij uw gebruiksgemak verhogen. Denk aan een automatisch openende voordeur, bediening van uw rolluiken vanop vakantie, automatisch werkende zonwering, geïntegreerde alarmcontacten, en nog zoveel meer. Kom de vele mogelijkheden ontdekken in onze toonzaal.

Veiligheid

Onze aluminium ramen en deuren zijn ook uitgerust met de meest recente systemen tegen inbraak zonder hierbij het esthetische aspect te vergeten. Zo werken wij standaard met verhoogd veiligheidsbeslag voor onze ramen met bijhorende secustik raamkruk, maar voorzien wij ook steeds semi-automatische meerpuntsluitingen op onze deuren, waardoor de deur steeds en automatisch op maar liefst drie punten gesloten staat, en maar liefst op zes punten bij het afsluiten met de cilinder, die beschermd wordt door de standaard veiligheidsrosas.

Onderhoudsgemak

Aluminium ramen en deuren vragen slechts een minimum aan onderhoud. Met de juiste reinigingsmiddelen houdt u uw ramen en deuren gedurende het hele jaar proper met minimale inspanning.
DV-tec levert u per kleuruitvoering de juiste professionele onderhoudsproducten, zodat u levenslang kan genieten van uw kwaliteitschrijnwerk met behoud van zijn oorspronkelijke kleur.

Isolatie

Met de stijgende energiekosten, de steeds strenger wordende bouwvoorschriften en het bewust zijn van een ecologisch beleid, is goed isolerend buitenschrijnwerk een absolute vereiste. Al onze aluminium raamprofielen genieten dan ook van een zeer goede thermische isolatie en voldoen ruimschoots aan de actuele bouwvoorschriften. Maar goed isolerend buitenschrijnwerk is meer dan het profiel zelf, ook het type van beglazing en de al dan niet luchtdichte afdichting spelen hierbij een grote rol. Daarenboven dient gezorgd te worden voor een goede ventilatie om een gezond binnenklimaat te verkrijgen.

Met de stijgende energieprijzen en het groeiende groene bewustzijn investeerde DV-tec in een systeem dat de thermische isolatie optimaliseert. Zo houdt u de warmte binnen.

Binnen onze Soft- en Retroline kunt u telkens kiezen tussen THERMO-60 en THERMO-75. Deze verschillen in dikte waardoor de THERMO-75 nog beter isoleert dan het standaard raamprofiel, de THERMO-60.

Duurzaamheid

Onze aluminium raamprofielen zijn van topkwaliteit. Dit weerspiegelt zich in ramen en deuren die roestvrij en sterk maar toch uiterst elegant zijn. Het is vanzelfsprekend dat u als klant een garantie krijgt van 10 jaar na het plaatsen van het buitenschrijnwerk.


← Terug naar diensten
...