Menu

Onze visie

Bij DV-tec staat de klant centraal. We zijn een Belgisch familiaal productiebedrijf waar kwaliteit en professionaliteit centraal staan. Ons team streeft naar optimale klantentevredenheid, door het leveren van kwalitatieve en innovatieve producten en het aanbieden van een professionele dienstverlening. Wij bieden hoogwaardig maatwerk en totaaloplossingen in buitenschrijnwerk voor zowel particulieren als professionals. Iedere opdracht is uniek! En samen met u gaan we graag de uitdaging aan!

Creatieve, economische en ecologische oplossingen

Elk project is uniek en samen met onze klanten bekijken en bespreken we alle aspecten. In overleg gaan we op zoek naar creatieve, economische en ecologisch verantwoorde oplossingen, rekening houdend met uw wensen.

Onze missie

Respect, betrouwbaarheid en waardering zijn uiterst belangrijk in onze samenwerkingen met toeleveranciers en klanten. Ons enthousiast en professioneel team staat u met raad en daad bij.
Door alles zelf te produceren hebben we niet alleen de vakkennis in huis, maar beheren we ook de processen om topkwaliteit te garanderen.
Wij zijn oprecht trots op ons bedrijf, onze dienstverlening en onze topproducten '100 % made in Belgium'. Van ontwerp tot oplevering, onze klanten staan centraal en kunnen op beide oren slapen.

...