Menu

Toonzaal

In onze toonzaal maakt u een ontdekkingsreis en doet u ongetwijfeld inspiratie op voor uw eigen bouw- of renovatieproject. U ontdekt er niet alleen onze producten, maar ook in welke context en bouwstijl ze het beste tot hun recht komen.

Ervaringsruimte

Onze toonzaal is een inspiratiecentrum waar wij beroep doen op al uw zintuigen. Het is een ervaringsruimte opgebouwd met echte decors waardoor u bij het binnenwandelen meteen de diversiteit van de verschillende raam- en deuroplossingen ontdekt. U ziet en voelt raamelementen die de werkelijke bouwsituaties weerspiegelen. Het ideale vertrektpunt voor een goede vergelijking van de diverse mogelijkheden.

Veilige ramen en deuren

Wij bieden u een goed overzicht van de allerlaatste productontwikkelingen op vlak van beglazing, rolluiken, verticale zonnewering, insectenwering en luchtdicht bouwen. We staan ook stil bij uw veiligheid, en tonen u onze standaard geïntegreerde veiligheidsoplossingen voor ramen en deuren. Wenst u een gepersonaliseerde voordeur, een vleugeloverdekkend deurmodel of een pivoterende deur? Wij adviseren u graag welke deur het beste bij uw bouwproject past. Het vervaardigen van gepersonaliseerde deuren is immers onze specialiteit.

Automatisering biedt comfort

Gebruikscomfort gaat samen met automatisering. Op dat vlak hebben we heel wat fijns te bieden zoals automatische deuren. Ook de Somfy huisautomatisering kan u heel wat comfort bieden terwijl u afwezig of op vakantie bent. Met de Somfy tahoma box blijft u verbonden met uw thuis en biedt u tevens comfort en veiligheid.

De koffie staat klaar!

'Uw maatwerk onze standaard', en dat geldt ook voor ons professioneel advies. We zijn een warm bedrijf waar de klant centraal staat. Samen met u koesteren we uw bouwproject. Wij geven u graag advies terwijl u geniet van een kop geurige koffie. Want winnen, dat doen we samen.


 

...